Traditionen tro slår Middelaldercentret dørerne op til Alletiders Julemarked den første weekend i advent (1.-2. december).

Her er inspiration til julebordet, til gaverne og til træet. Der vil blandt andet være boder med lokale varer som glaskunst, kryddersnaps, keramik, trælegetøj, Italienske specialiteter og kunsthåndværk.

The Pancake Man kommer også forbi – og selveste julemanden har fået indrettet en julehule, hvor han fortæller historier og har direkte telefonisk kontakt til sit værksted på Grønland! På torvet kan købes lidt godt til ganen som for eksempel glögg, æbleskiver, risengrød og pølser. Middelaldercentrets huse danner den hyggelige ramme for boderne og der vil være pyntet op med gran, lys og julehjerter for at skabe den helt rette julestemning.

Kom forbi og oplev Middelaldercentret på en lidt anden, men absolut hyggelig, måde. Der er åbent lørdag og søndag 1.-2. december kl. 10:00-16:00 Entré: 25 kr. for alle over 12 år! Dankort kan ikke anvendes i alle boder – nogle boder har mobilpay.

Program og liste over stadeholdere kommer 1. november.
– Ret til ændringer forbeholdes. Julemarkedet laves i samarbejde med Middelaldercentrets støtteforening Guldborgsund Gildet.