Lørdag d. 27. – søndag d. 28. november kl. 10.00 – 16.00
Entré billeter 25,-

Guldborgsund Gildets traditionsrige julemarked er atter tilbage efter at det sidste år måtte aflyses pga. coronarestriktionerne.

Nisserne, hyggen og alt det andet vender tilbage til Sundkøbing forhåbentlig vanlig stil.. og mon ikke også julemanden gør et visit?

Hvis du vil komme og hjælpe til eller vil booke en stade, så kontakt Marianne Agerskov på tlf. 51443497 eller e-mail mpsm61@yahoo.dk


Første weekend i advent (27. – 28. november) afholdes 🎄 Alletiders Julemarked 🎄 på Middelaldercentret ved Nykøbing F. Her er inspiration til julebordet, gaverne og træet. Der er blandt andet boder med lokale vare som glaskunst, kryddersnaps, økologiske vine, keramik, trælegetøj og kunsthåndværk.
På torvet kan købes lidt godt til ganen som for eksempel glögg, æbleskiver, risengrød og pølser. Selveste julemanden er på besøg, og han har direkte telefoniskkontakt til sit legetøjsværksted på Grønland.
Museumsbutikken har juleåbent, og i restaurant Den Gyldne Svane kan sulten stilles. Middelaldercentrets huse danner rammen for boderne, og husene vil være pyntet med gran, lys og julehjerter for, at skabe den rette stemning.
Sidst, men ikke mindst lover vi at julestemningen er i top.

Dankort kan ikke bruges i alle boder. Nogle har mobilpay.
👉 Vi følger coronasituationen nøje, og følger selvfølgelig de udmeldinger, der kommer fra sundhedsmyndighederne. Siden her vil løbende blive opdateret med information.