En oplevelse på Lolland-Falster

På Middelaldercentret lige ud for Nykøbing Falster kan du opleve storslåede ridderturneringer, kanoner, blidekast og soldater, der slås. Du kan også møde håndværkeren, torvekonerne og købmanden, der alle er i gang med dagens sysler og arbejde. Middelaldercenteret byder på oplevelser for hele familien om det skal være actionpræget eller hyggelige stunder, så er Middelaldercenteret et must når I besøger Lolland Falster området. På Middelaldercenteret på Lolland er venter jer en masse spændende, sjove og underholdende oplevelser. Læs med her eller klik på sitemappet til højre og se selv!

Giv hele familien en oplevelse på Lolland

Går turen mod Lolland Falster med familien? Så er du heldig! Lolland byder nemlig på masser af oplevelser heriblandt Middelaldercenteret lidt ud for Nykøbing Falster. Middelaldercenteret er her for at give dig og dine nærmeste en enestående oplevelse, som aldrig vil glemme. På Middelaldercenteret danner vi rammen for gode grin, dramatiske oplevelser, fordybelse i historien og i det hele taget en skøn dag med familie og venner.

Oplev Middelalderens værksteder lige ud for Nykøbing Falster

Der arbejdes i værkstederne, skibene bringer varer til byen og en kirke er under opbygning. Få et unikt indblik i hvordan hverdagen var i middelalderen, tal med borgerne og duft, se og rør ved ting, du normalt kun ser i glasmontre på museerne. Med andre ord giver dig mulighed for at træde lige ind i middelalderen og på egen krop opleve hvad den tid bød os mennesker af glæder og udfordringer.

Her er også mulighed for at prøve kræfter med datidens nyeste opfindelser i Teknologiparken og i Den Magiske Skov, kan du møde overnaturlig væsner.

Skab din egen unikke oplevelser på Lollands Middelaldercenter

Ønsker du at holde et særligt arrangement på Middelaldercentret, er dette også muligt.

Vi tilbyder:

Kontakt Tina Scheel for at høre nærmere: tina@middelaldercentret.dk, tlf. 54 86 19 34