Aktiviteter for børn på Lolland

Middelaldercentret på Lolland er et sted, hvor man kan se, røre og prøve, og hvor vi opfordre både børn, unge og voksne til aktivt at deltage. Vi har derfor lavet nogle aktivitets- og prøve-selv-områder, som er noget helt særligt. Middelaldercentret tilbyder især mange sjove aktiviteter for børn. Du kan for eksempel træne til at blive ridder, bygge og eksperimentere med vand, balancere og forsøge at ramme plet. Alt sammen aktiviter man kunne gøre godt brug af i middelalderen, og som dine børn vil deltage i med stor entusiasme.

Aktiviteter for børn og barnlige sjæle nær Nykøbing Falster!

Ved indgangen er der lavet en kampplads til børn og barnlige sjæle, hvor der ligger træsværd, vamse og hjelme i polstret stof. Her kan du øve dig i sværdkamp og prøve forskellige nærkampsdiscipliner. Ved cafeen, er der en træhest, som kan køre, og hvor du og dit barn kan prøve kræfter med ridderens mange færdigheder. På træhesten skal du ramme quintanen med lansen – uden at falde af hesten!

Du kan også øve dig i balance over for en makker, hvor I skal slå på hinanden med bløde sække, mens I sidder på en stamme. Det er ikke så let som det ser ud, men det var vigtigt, at en ridder kunne holde balancen på sin hest.

Middelalderens byggerier på Lolland 

Har du og dit barn en arkitekt eller måske en ingeniør gemt i maven? Ved cafeområdet kan du eksperimentere med vand i vores nye vandområde eller bygge en borg med ”mursten”. Skal aktiviteter være mere for små børn kan du også lege med trædyrene i den lille bondegård. Husk også at blive fotograferet som Ridder Svane og hans hustru i vores fint malede fotovægge, eller måske vil du hellere være en forbryder eller bødel? Uanset om du er en sand ridder eller ej, kan du i hvert fald opleve den ægte middelalder på Lolland lige ud for Nykøbing Falster. Og vi byder altid på aktiviter for børn og barnlige sjæle, som giver mider for livet.

Del minder fra Lollands Middelaldercenter på de sociale medier

Husk hvis I lægger billeder på Facebook, Instagram eller andre sociale medier, bliver vi glade, hvis I bruger hashtagget #middelaldercentret. Så kan vi se alle jeres fine billeder!

På buebanen ved skoven kan du prøve at skyde med bue, og der er også et område med jernskjolde, der tester din præcision, er du god til at ramme med en sten? Vi ønsker fortsat at skabe de bedste aktiviteter for børn på Lolland, så del endelige jeres minder med os!

Vidste du?
At man kan holde sin børnefødselsdag på Middelaldercentret? Vi lover det er sjovt, spændende og anderledes.

For booking og oplysninger: Tina Scheel: tina@middelaldercentret.dk, tlf. 54 86 19 34.