Covid-19 information

Covid-19 og sæson 2021

Denne side vil løbende blive opdateret frem mod åbning 1. maj 2021, således at vi altid forholder os til de nyeste udmeldinger fra regeringen.

Vi ønsker at vores gæster skal føle sig trygge og velkomne, når de besøger Middelaldercentret, og vi har derfor taget mange forholdsregler, for at det kan lade sig gøre. Det betyder dog også, at der er ting, der ikke er som de plejer at være og attraktioner, der må holdes lukket.

Du vil opleve mere skiltning og flere restriktioner, så vi kan passe på dig, os selv og andre.

Normalt er der ikke skilte i vores middelalderby, men i år er anderledes på mange punkter, og I vil derfor kunne opleve skilte og moderne ting i Sundkøbing, der husker os alle på, at holde afstand og god hygiejne.

Se vores informationsvideo her

Før besøg:

Vi beder om, at I bliver hjemme, hvis nogen i selskabet ikke føler sig raske eller har symptomer.

Tjek gerne vores hjemmeside for at se om der er ændringer eller specielle ting I skal være opmærksomme på.

Ved ankomst 2020: (dette opdateres inden sæson 2021)

  • Følg parkeringsanvisningerne på pladsen.
  • Følg de nye skilte om afstand og hygiejne, som vi har sat op.
  • Hold altid 2 meters afstand til andre grupper og giv plads til hinanden.
  • Følg altid de anvisninger, der er på skiltene eller som Middelaldercentrets medarbejdere kommer med – både dem i middelaldertøj og dem med veste.
  • Det er ikke muligt at komme ind i middelalderhusene, men man kan kigge ind af døre og vinduer.
  • Der er fire affyringer af vores blider (kastemaskiner) og kanon dagligt kl 12:00 & 12:30 og 14:00 & 14:30 Dette kræver en (gratis) separat billet. Billet udleveres i indgangen. Der vises blideskud for 50 personer ad gangen for at leve op til reglerne for forsamlinger.
    Der er begrænset antal pladser og billetter fordeles efter først til mølle princippet
  • Der er gratis rundvisninger 4 gange om dagen (kl. 11:00 & 12:00 og 14:00 & 15:00). Griffenholm og Teknologiparken. Billetter udleveres i indgangen efter først-til-mølle princippet. ALLE RUNDVISNINGER ER I BØRNEHØJDE, SÅ HELE FAMILIEN KAN VÆRE MED.

Det er desværre ikke muligt, at vise ridderturneringer. Buebanen holder også lukket.

Der vil være god og vedkommende levende formidling med vores dygtige formidlere og frivillige. Formidlerne viser håndværk og fortæller om livet i middelalderen. Dette vil foregå med god distance mellem formidler og gæst – vær venlig at overholde de anvisninger formidleren kommer med.

Formidleren kan finde på at bede en gruppe om at gå videre, hvis en ny gruppe nærmer sig.
Giv plads til hinanden så alle kan få en god oplevelse.

Vi håber at I får en dejlig oplevelse her på Middelaldercentret, selvom den er anderledes end det vi normalt kan tilbyde.