Covid-19 information

Covid-19 og sæson 2021

Denne side vil løbende blive opdateret frem mod åbning 1. maj 2021, således at vi altid forholder os til de nyeste udmeldinger fra regeringen.

Vi ønsker at vores gæster skal føle sig trygge og velkomne, når de besøger Middelaldercentret, og vi har derfor taget mange forholdsregler, for at det kan lade sig gøre.

Du vil opleve mere skiltning og flere restriktioner, så vi kan passe på dig, os selv og andre.

Normalt er der ikke skilte i vores middelalderby, men i år er anderledes på mange punkter, og I vil derfor kunne opleve skilte og moderne ting i Sundkøbing, der husker os alle på, at holde afstand og god hygiejne.

Før besøg:

Vi beder om, at I bliver hjemme, hvis nogen i selskabet ikke føler sig raske eller har symptomer.

Tjek gerne vores hjemmeside for at se om der er ændringer eller specielle ting, I skal være opmærksomme på.

Ved ankomst sæson 2021: 

  • Husk at medbringe gyldigt Corona-pas for alle over 15 år med dokumentation for a) negativ Covid-19 test (antigen eller PCR) på max 72 timer, b) færdiggjort vaccinationsforløb eller c) positiv covid-19 test som er MIN. 2 uger og MAX 12 uger gammel (overstået sygdomsforløb). Testen skal vises inden I kommer ind på Middelaldercentret. Vi har pligt til at afvise gæster, der ikke kan fremvise en af ovenstående
  • Følg skiltene om afstand og hygiejne, som vi har sat op.
  • Hold altid 2 meters afstand til andre grupper og giv plads til hinanden.
  • Vores gæster kan frit bevæge sig rundt på hele Middelaldercentrets areal, men vær opmærksom på at forsamlingsantallet på max 10 personer er gældende. Vi beder jer derfor give plads til hinanden og ikke stimle sammen.
  • Følg altid de anvisninger, der er på skiltene eller som Middelaldercentrets medarbejdere kommer med – både dem i middelaldertøj og dem med veste.
  • Det er på grund af forsamlingsforbuddet desværre ikke muligt at afholde ridderturneringer, kanonaffyringer eller blideskud (max. 10 personer)
  • Der er gratis rundvisninger i Sundkøbing, Teknologiparken, Den Magiske Skov og Griffenholm – hold jer orienteret her på siden og se mere i forhallen, når I ankommer

Restaurant Den Gyldne Svane er desværre lukket i henhold til gældende restriktioner indtil midten af maj – følg med her og på www.dengyldnesvane.dk.
Cafeen er åbne og her kan der købes et udvalg af middelaldermad samt almindelig cafemad. Der er siddepladser udenfor.

Der vil være god og vedkommende levende formidling med vores dygtige formidlere og frivillige. Formidlerne viser håndværk og fortæller om livet i middelalderen. Forbered jer på en dag fuld af nye indtryk, dufte, snakke og oplevelser. Tidsrejser har aldrig været lettere!

Vi håber at I får en dejlig oplevelse her på Middelaldercentret – Guds Fred og velkommen til Sundkøbing anno 1411!