Gæstgiveriet "Den gyldne svane"

Mad på Middelaldercenteret

I Den Gyldne Svane kan du prøve at spise, som man gjorde i middelalderen. Gæstgiveriet er indrettet med åbent ildsted, en folkestue med bænke og plankeborde samt Ridder Svanes fornemme spisesal. Salen er udsmykket med kalkmalerier, smukke blyindfattede glasvinduer og et fornemt glaseret flisegulv. Maden, der serveres, er middelalderlig, og bliver lavet efter danske, tyske og engelske opskrifter fra 1300- til 1500-tallet. Vi arbejder primært med lokale råvarer.

Man skal bestille bord til 93 10 50 63 eller online.  Obs ‒ bord skal bookes mindst 1 døgn før. Vær opmærksom på, at din reservation ikke er gennemført, før du har modtaget en bekræftelse via enten e-mail eller telefon.

Café
I den udendørs café kan man købe is, sodavand, kaffe, pølser, pomfritter og andre småretter.

Madpakkeområde
Man kan selvfølgelig også medbringe sin egen mad og drikke. Ved siden af turneringsbanen findes der borde og bænke, hvor dette kan nydes.

Busselskaber
Vi får besøg af både turistselskaber og ældreklubber fra hele Danmark. Alt er klar når I ankommer. Middelaldercentret har gode parkeringsforhold til busser og chaufføren spiser gratis.

Kontakt
Det er muligt at bestille arrangementer udenfor åbningstid ved henvendelse til 93 10 50 63 eller dea@middelaldercentret.dk. Yderlige spørgsmål kan også stilles her.