Kom og vær med til en weekend med fokus på eksperimentel arkæologi den 6.-7. november på Middelaldercentret i Nykøbing Falster.

Et netværkstræf, hvor vi gerne vil mødes med andre interesserede i eksperimentel arkæologi i Danmark og høre, hvad I arbejder med og interesserer jer for. En weekend med diskussion, oplæg, workshops, faglig sparring og erfaringsudveksling, samt en mulighed for at skabe nye kontakter, undersøge potentialet for tværfagligt samarbejde og tage status på hvordan det står til med eksperimentel arkæologi her i Danmark. Har I spørgsmål, brug for materialer, værktøj, ekstra hænder mm? Kom og vær med!

Middelaldercentret stiller sovepladser til rådighed og et sted, hvor vi kan samles og snakke. Vores rekonstruerede middelalderkøbstad er lukket ned for vinteren, men vi kan godt være udendørs også – så hvis nogle vil arbejde med lidt projekter og være mere hands-on, er dette også muligt. Udgifter er jeres egen transport og lidt til mad. Ankomst fredag aften, afrejse søndag eftermiddag/aften. Mere information om programmet kommer snart. 

Denne weekend sker på initiativ af Thit Birk Petersen og Roeland Paardekooper, Middelaldercentret, Jannie Marie Christensen, Aarhus og Tríona Sørensen, Vikingeskibsmuseet Roskilde. 

Tilmelding og kommentar til roeland@middelaldercentret.dk